Rakennuspellitykset

Piipunpellit, ikkunoiden, ovien ja muurien pellitykset

Yhteystiedot

Rakennuspellitys mittojen mukaan

Peltikattojen lisäksi teemme rakennuspellityksiä sekä uudis- että saneerauskohteissa. Kattojen asennuksen yhteydessä teemme aina piippujen pellitykset. Konasaumakatossa piipunpellitys saadaan tehtyä vesitiiviisti ja yhdistettyä saumaamalla kattoon. Asennamme myös ikkunoiden ja ovien vesipellit esimerkiksi katon asennuksen yhteydessä. Näin rakennus saa yhtenäisen ja hyvännäköisen ilmeen samalla kertaa. Teemme myös aitojen sekä kaarevien rakenteiden pellityksiä. Rakennuspelti sopii myös julkisivujen suojaamiseen.

 

Rakennuspellitykset teemme aina mittojen ja asiakkaan toiveiden mukaan. Käytämme materiaalina suomalaista peltiä, jota on saatavilla eri väreissä. Vakioväreinä löytyvät kaikki RR-värivaihtoehdot. Lisäksi vaihtoehtona on kestävä polttomaalaus.  

 

Peltilistat materiaalitoimituksena

Meiltä saat peltilistat myös materiaalitoimituksena. Leikkaamme ja taivutamme pellit asiakkaan mittojen mukaan omalla työpajallamme. Tarvittaessa kuljetamme pellit asiakkaan luokse. Ikkunaremontin yhteydessä kannattaa vaihtaa myös ikkunapellitykset. Hyväkuntoiset ikkunapellit suojaavat rakenteita kosteudelta.

 

Pönttöuunien peltikuoret

Valmistamme ja asennamme kaiken kokoiset pönttöuunien eli pystymuurin kuoret. Pelti käsitellään polttomaalamalla kuumuutta kestäväksi.  

Pyydä tarjous