Konesaumakatot

Perinteiset konesaumakatot uudis- ja remonttikohteisiin

Yhteystiedot

Konesaumakatto sopii moneen kohteeseen

Konesaumakaton oikeaoppinen asentaminen vaatii ammattitaitoa ja työmenetelmien tuntemusta. Ilmajoen Kattomestareiden ammattitaitoiset peltisepät asentavat konesaumakatot perinteitä kunnioittaen, mutta nykyaikaisin menetelmin. Paikan päällä tehtävän saumauksen ansiosta konesaumakatto on vesitiivis, sillä kattopellin läpi ei kiinnitetä yhtään ruuvia rakenteisiin. Konesaumakatossa myös kaikki läpiviennit, kuten savupiipun juuri ja ilmastointiputket, saadaan saumattua tiiviisti yhteen muun katon kanssa. Katolle asennettavat kattoturvatuotteet voidaan asentaa peltiä rikkomatta kiinnittämällä ne pystysaumoihin.

 

Perinteinen konesaumakatto voidaan asentaa sekä uudiskohteisiin että remonttikohteisiin. Konesaumakattoa on saatavissa useissa eri väreissä. Asiakas voi valita kaikista RR-värikartan värivaihtoehdoista, joista varmasti löytyy sopiva väri omaan taloon. Konesaumakatto sopii erityisen hyvin monimuotoiseen kattoon, sillä pellit mitataan ja asennetaan paikan päällä. Vesitiiveytensä ansiosta konesaumakatto sopii hyvin myös erittäin loiville katoille.

 

10 vuoden tiiveystakuu

Ammattitaidolla tehty konesaumakatto on kestävä ja tiivis. Saumaamme jokaisen rivin huolellisesti koneellisesti kiinni kaksinkertaisella saumalla. Myönnämme kaikille asentamillemme konesaumakatoille 10 vuoden tiiveystakuun ja pinnoitteelle 25 vuoden takuun. Käytämme katoissa suomalaista, laadukasta CE-merkittyä kattopeltiä, jolle annamme 50 vuoden puhkiruostumattomuustakuun. Konesaumakaton korjaaminen ja uusiminen kannattaa teettää ammattitaitoisella kattopeltisepällä.

Pyydä tarjous

Toteuttamiamme konesaumakattoja

Katso lisää kuvia kohteista Facebook-sivultamme.

Ammattitaitoiset tekijät

Ilmajoen Kattomestarit on erikoistunut konesaumakattojen asentamiseen. Olemme asentaneet konesaumakattoja useisiin vanhoihin ja arvokkaisiin rakennuksiin. Laadukas, kotimainen peltimateriaali ja ammattitaitoiset tekijät takaavat hyvännäköisen ja kestävän konesaumakaton vuosiksi eteenpäin. Ilmajoen Kattomestareiden yrittäjällä, peltiseppämestarilla Jari Mäkelällä on vuosikymmenten kokemus konesaumakattojen asentamisesta ja korjaamisesta. Kaikki muutkin työntekijämme ovat ammattitaitoisia peltiseppiä. Teemme kaikki kattotyöt huolellisesti ja tarkasti, sillä haluamme, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä kattoonsa vielä vuosienkin päästä.   

Ota yhteyttä

Meiltä saat tarvittavat tuotteet vesikatollesi

Kattoturvatuotteet

Kattoasennusten yhteydessä asennamme myös laadukkaat, nykyvaatimusten mukaiset kattoturvatuotteet. Kattoturvatuotteita, kuten lumiesteitä ja tikkaita on saatavissa katon kanssa saman värisinä.

Sadevesijärjestelmät

Asennamme laadukkaat, kotimaiset sadevesijärjestelmät eli vesikourut ja syöksyputket. Sadevesijärjestelmiä on saatavilla eri väreissä, joista voi valita taloon sopivan värin. 

Rakennuspellitykset

Katon asennuksen yhteydessä voidaan tehdä myös ikkunoiden ja ovien pellitykset. Näin rakennus saa yhtenäisen ja hyvännäköisen ilmeen samalla kertaa. Teemme myös aitojen ja muiden rakenteiden pellityksiä.

Kuntoarviot

Taloyhtiöille teemme vesikattojen kuntoarvioita. vuosien kokemuksella erilaisista kohteista. Kuntoarvion perusteella arvioimme katon korjaustarpeen ja laadimme katolle pitkän tähtäimen kunnossapitosuunnitelman.