Kattoremontit

Konesaumakatot ja lukkosaumakatot remonttikohteisiin

Yhteystiedot

Kattoremontti alusta loppuun

Korjaamme vanhat katot vuosien kokemuksella. Myös kattomateriaalin tai katon muodon vaihto remontin yhteydessä onnistuu. Kattoremontin yhteydessä voidaan esimerkiksi tiilikatto korvata peltikatolla tai korottaa vanhaa kattoa. Teemme kattoremontteja sekä omakotitaloihin että suurempiin kohteisiin. Kaikki kattoremontit toteutamme avaimet käteen -periaatteella suunnittelusta loppusiivoukseen. Teemme kattoremontteja pääasiassa Etelä-Pohjanmaan ja Pohjanmaan alueella noin 100 km säteellä Ilmajoelta.

 

Laadukas katto

Katto on olennainen osa rakennusta. Katon tärkein tehtävä on suojata rakennusta kosteudelta ja muulta ympäristön aiheuttamalta rasitukselta, mutta se vaikuttaa myös rakennuksen ulkonäköön. Hyväkuntoinen katto lisäksi nostaa talon arvoa. Kattoremontti kannattaa teettää ammattilaisella ja käyttää laadukkaita materiaaleja, jotta katosta tulee tiivis ja pitkäikäinen.

 

Kattoremonteissa käytämme täysin suomalaista, laadukasta CE-merkittyä kattopeltiä, jota on saatavina useissa eri väreissä. Annamme materiaaleille 50 vuoden puhkiruostumattomuustakuun, pinnoitteelle 25 vuoden takuun ja lisäksi konesaumakatoille 10 vuoden tiiveystakuun. Ammattitaitoiset peltiseppämme tekevät asennustyöt huolellisesti ja tarkasti, jotta asiakas voi olla tyytyväinen kattoonsa vielä vuosienkin päästä.

Kattoremontin kulku

Hoidamme koko kattoremontin asiakkaan puolesta alusta loppuun. Ennen kattoremontin aloittamista kartoitamme katon kunnon. Jos katon rakenteet vaativat korjausta, puramme vanhan katon ja teetämme tarvittaessa asianmukaiset asbestikartoitukset. Ammattitaitoiset kirvesmiehet tekevät katon pohjatyöt ja tarvittaessa oikaisevat painuneet rakenteet. Kattoremontin yhteydessä voi tehdä katon korotuksia ja muita muutoksia. Kun pohjatyöt ja aluskate on huolellisesti tehty, asennamme uuden kestävän konesaumakaton tai lukkosaumakaton asiakkaan toiveiden mukaan. Asennamme myös kattoturvatuotteet ja sadevesijärjestelmät. Siivoamme kaiken rakennusjätteen pois ja hävitämme sen asianmukaisesti.

 

Kattoremontin hinta määräytyy kohteen laajuuden ja kunnon mukaan. Ota yhteyttä ja pyydä arvio kattoremontin hinnasta. Tarvittaessa tulemme käymään paikan päällä. 

Pyydä tarjous

Kattoremontin vaiheet

  • Remontin suunnittelu

  • Katon purku (asebestityöt)

  • Pohjatyöt

  • Uuden peltikaton asennus

  • Kattoturvatuotteiden ja sadevesijärjestelmän asennus

  • Lopputarkastus

  • Loppusiivous ja rakennusjätteen poiskuljetus

Toteuttamiamme kattoremontteja

Katso lisää kuvia kohteista Facebook-sivultamme.

Kotitalousvähennys

Muistathan, että yksityishenkilö voi saada meillä teettämästään kattoremontista kotitalousvähennystä. Kotitalousvähennystä saa esimerkiksi omassa kodissa, vapaa-ajan asunnossa, vanhempien tai isovanhempien kotona teetetystä kattoremontista. Kotitalousvähennys on henkilökohtainen. Kotitalousvähennyksestä saat ajantasaista tietoa esim. Verohallinnon sivuilta.

Meiltä saat tarvittavat tuotteet vesikatollesi

Kattoturvatuotteet

Kattoasennusten yhteydessä asennamme myös laadukkaat, nykyvaatimusten mukaiset kattoturvatuotteet. Kattoturvatuotteita, kuten lumiesteitä ja tikkaita on saatavissa katon kanssa saman värisinä.

Sadevesijärjestelmät

Asennamme laadukkaat, kotimaiset sadevesijärjestelmät eli vesikourut ja syöksyputket. Sadevesijärjestelmiä on saatavilla eri väreissä, joista voi valita taloon sopivan värin. 

Rakennuspellitykset

Katon asennuksen yhteydessä voidaan tehdä myös ikkunoiden ja ovien pellitykset. Näin rakennus saa yhtenäisen ja hyvännäköisen ilmeen samalla kertaa. Teemme myös aitojen ja muiden rakenteiden pellityksiä.

Kuntoarviot

Taloyhtiöille teemme vesikattojen kuntoarvioita. vuosien kokemuksella erilaisista kohteista. Kuntoarvion perusteella arvioimme katon korjaustarpeen ja laadimme katolle pitkän tähtäimen kunnossapitosuunnitelman.