Lukkosaumakatot

Lukkosaumakatot asennettuna tai materiaalitoimituksena asiakkaalle

Yhteystiedot

Laadukas lukkosaumakatto nopeasti

Lukkosaumakatto muistuttaa ulkonäöltään konesaumakattoa, mutta on rakenteeltaan erilainen. Lukkosaumakatossa valmiiksi leikatut ja taivutetut teräspellit ruuvataan kiinni kattoon. Seuraavan pellin pystysauma lukittuu edellisen pellin päälle ja ruuvit jäävät sauman alle. Lukkosaumakatto on nopeampi ja helpompi asentaa kuin konesaumakatto eikä lukkosaumakaton asentaminen vaadi erikoistyökaluja. Isoilla peltiprofiileilla saadaan laaja alue kattoa peitettyä nopeasti. Lukkosaumakatto sopii erityisen hyvin yksinkertaisille, suorille kattomuodoille.

 

Käytämme lukkosaumakatoissa laadukasta, kotimaista CE-merkittyä kattopeltiä, jolle annamme 50 vuoden puhkiruostumattomuustakuun. Leikkaamme ja taivutamme pellit omassa työpajassamme valmiiksi mittojen mukaisesti. Lukkosaumakatoissa on useita eri värivaihtoehtoja, joista voi valita parhaiten rakennukseen sopivan. Ilmajoen Kattomestarit asentavat lukkosaumakatot ammattitaidolla ja huolellisesti. Kotimainen peltimateriaali ja ammattitaitoiset tekijät takaavat hyvännäköisen ja kestävän lukkosaumakaton vuosiksi eteenpäin. Teemme kaikki kattotyöt huolellisesti ja tarkasti, sillä haluamme, että asiakkaamme on tyytyväinen kattoonsa vielä vuosienkin päästä. Katso kuvia toteuttamistamme kohteista Facebook-sivultamme.

Pyydä tarjous

Lukkosaumakaton materiaalitoimitus

Lukkosaumakaton voi asentaa myös itse. Toimitamme laadukkaat, asennusvalmiit kattomateriaalit rakennusliikkeille sekä yksityisille henkilöille. Ilmajoen Kattomestareilta saat lukkosaumakaton peltiprofiilit valmiiksi leikattuina ja taivutettuina. Valmistamme kattopellit omalla työpajallamme asiakkaan mittojen mukaan. Valmistamme yksimittaiset rivit katolle ilman jatkosaumoja ja teemme koloukset ja räystään taitot valmiiksi. Toimittamamme peltiprofiilit on mahdollista asentaa molemmista suunnista. Kuljetamme tarvittaessa lukkosaumapellit sekä tarvittavat listat rakennuspaikalle. Saat meiltä myös muut tarvittavat asennusmateriaalit sekä kattoturvatuotteet ja sadevesijärjestelmät.

 

Tarjoamme lukkosaumakaton peltiprofiilit ja muut asennustarvikkeet edulliseen hintaan ja nopealla toimituksella. Pyydä tarjous lukkosaumakaton materiaaleista tai avaimet käteen -asennuksesta.

Pyydä tarjous

Meiltä saat tarvittavat tuotteet vesikatollesi

Kattoturvatuotteet

Kattoasennusten yhteydessä asennamme myös laadukkaat, nykyvaatimusten mukaiset kattoturvatuotteet. Kattoturvatuotteita, kuten lumiesteitä ja tikkaita on saatavissa katon kanssa saman värisinä.

Sadevesijärjestelmät

Asennamme laadukkaat, kotimaiset sadevesijärjestelmät eli vesikourut ja syöksyputket. Sadevesijärjestelmiä on saatavilla eri väreissä, joista voi valita taloon sopivan värin. 

Rakennuspellitykset

Katon asennuksen yhteydessä voidaan tehdä myös ikkunoiden ja ovien pellitykset. Näin rakennus saa yhtenäisen ja hyvännäköisen ilmeen samalla kertaa. Teemme myös aitojen ja muiden rakenteiden pellityksiä.

Kuntoarviot

Taloyhtiöille teemme vesikattojen kuntoarvioita. vuosien kokemuksella erilaisista kohteista. Kuntoarvion perusteella arvioimme katon korjaustarpeen ja laadimme katolle pitkän tähtäimen kunnossapitosuunnitelman.